sellaa.blogg.se

S E L L A A

Knäcker i käken

Publicerad 2015-01-30 09:33:00 i Min dag,

Alltså usch, ville verkligen inte gå upp imorse! Vem beställer en tid hos tandläkaren klockan 07:30?! Vet nu iaf att jag inte har några hål, vilket är super. Fick bara uppmaning om att använda tandråd osv.
Jag fick även lite svar om min käke som låser sig ganska ofta. Hon kände på käken och det var inget farligt, det är ganska vanligt att käkar låser sig. Jag var egentligen orolig och fundersam över ifall det är bra att knäcka tillbaka käken när den väl låst sig, för det brukar jag göra och det låter så fruktansvärt att det inte känns bra. Men tandläkaren berättade att det var bra att jag knäckte tillbaka den för annars kan det istället svullna upp. Så nu vet jag det, behöver jag inte vara orolig över det längre så länge det inte blir värre och gör ont.
 
Nu ska jag duscha och sedan packa, för tänkte dra direkt till Mölndal efter skolan. Har inte träffat min familj på nästan en månad nu så det ska bli kul najsss och mysigt! Men det blir dock bara en kortis för till kvällen ska jag bort till Stina för att fira att hon fyllt 20! Woopppppiieee! 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela