sellaa.blogg.se

S E L L A A

Fart och fläkt

Publicerad 2015-02-28 23:30:51 i Min dag,

Var så speedad igår efter allt kaffe och plugg från gårdagen så det var ganska svårt att somna. När klockan då ringde imorse var det ingen del av mig som ville röra sig alls. Men efter mycket om och men gick jag upp och tog mig mottåget för att åka hem mot Mölndal. Så var hemma runt elva och tjatade upp Niklas från sängen som ännu inte hade vaknat. Tillslut fick vi kommit iväg till frölunda och köpte födelsedagspresenter till mamma. 
På eftermiddagen åkte jag in till stan med Linnea och mötte upp Malin och ida. Vi gick till det mysiga kafet Koops. Det blev en snabbis då de alla tre skulle iväg på en sminkkurs grej.
Jag åkte då hem och åkte istället till Kråkanskrog med familjen för att fira mamma lite grann i förväg. Maten var gudomligt god! Jag åt en pastarätt med strimlad oxfilé och massa vitlöksgojjs. Till efterrätt tipsade Gabbi, som jobbar på kråkan som servetris, att jag skulle ta friterade oreos med glass till efterätt, så det gjorde jag. Det var sannerligen matkoma när familjen kom hem.







Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela